Vanaf de Hovenring op E52.nl

Op deze site is het de laatste maanden behoorlijk rustig geworden. Wat wil je: ik kan mijn schrijfsels gelukkig maar één keer kwijt.

En sinds kort is dat op #E52 ‘…een onafhankelijk journalistiek platform dat zich richt op (duurzame) innovatie, de economie van innovatie en de manier waarop dat geheel is ingebed in de Brainport regio Eindhoven….’  ( https://e52.nl )

Inmiddels heb ik daar, hopelijk verstandige, beschouwingen gehouden over o.m. de herindelingsstrategie van de Eindhovense burgemeester Jorritsma en de profileringsdrang van scholen in de Brainportregio. En waarschijnlijk zullen er nog vele volgen, tenminste eens in de 14 dagen. ( te vinden op: https://e52.nl/?s=pieter+hendrikse )

Naast mijn blogs op de website van het College voor Toetsen en Examens (https://www.cvte.nl ) wordt het ietwat overdadig om dan ook nog ’n een eigen kanaaltje ter verspreiding van gedachten te onderhouden. Me dunkt dat het teveel van het goede wordt…..Daarop zit niemand te wachten 🙂

Dus voorlopig alhier geen berichten, tenzij ik vermoed door publicatie op deze plek toch zinvol bezig te zijn.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s